Liga 1

Ciobotariu, după eșecul la scor cu CFR: „La orice acțiune luăm gol. Eu trebuie să redresez corabia”

Liviu Ciobotariu / foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 05 octombrie 2023

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a comentat înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-3.

Sepsi trece printr-o criză de formă, are 4 înfrângeri la rând, cu CSU Craiova (1-2), FCSB (2-5), Farul (1-2) și CFR (0-3), iar Ciobotariu a declarat că este responsabilitatea lui să revitalizeze echipa.

Ciootariu: „Eu trebuie să redresez corabia”

„E o înfrângere greu de digerat, venită într-un moment greu al nostru. La 3-0 nu poți să mai spui că ai avut o evoluție cât de cât satisfăcătoare față de ultimele 3 meciuri. Scorul este mare în ceea ce a însemnat desfășurarea partidei. Am avut o primă repriză reușită, posesie bună, câteva situații de a marca. 

A venit minutul 40 când au primit penalty, apoi le-am spus băieților că continuăm să jucăm. Am avut și 2 oportunități mari, dar când pierzi cu 3-0 nu mai ai ce să spui. E o situație grea, atmosfera e apăsătoare. Ne-am pierdut moralul, încrederea. Avem multe momente când dăm dovadă de nesiguranță, asta se vede în rezultate. 

Va trebui să remediem cât mai rapid, eram echipa care avea o siguranță defnsivă, nu ărimeam gol. Acum, lucurile s-au schimbat. La orice acțiune încasăm gol. Jucătorii nu mai au încredere în ei, își pierd capul. Putem să găsim scuze, că am întâlnit echipele care se bat la titlu , Faul, CFR, FCSB. Ar trebui să arătăm altfel. Scorul e mare, dar ne-am creat situații față de celelalte 3 înfrângeri. 

Asta e viața noastră, a antrenorilor. Eu încerc să îmi fac munca cât mai bine aici. Am avut un început bun, dar apoi am avut o scădere. Pe orice antrenor îl țin rezultatele. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine, încerc să redresez corabia. Eu fac echipa, primul 11, schimbările, dar asta e viața antrenorilor. Se poate întâmpla orice la noi”, a declarat Ciobotariu, la Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.