Conference League

Fosta adversară a celor de la FCSB, victoria serii în Conference League: 7-1 cu Ludogorets

Nordsjaelland a reușit scorul etapei #2 din grupele Conference League, 7-1 cu Ludogorets/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 06 octombrie 2023

Nordsjaelland a reușit scorul etapei #2 din grupele Conference League, 7-1 cu Ludogorets.

Echipa care a eliminat-o pe FCSB în preliminarii, cu 2-0 la general, nu a avut milă de bulgarii de la Ludogorets. Meciul a fost echilibrat până în minutul 11, când danezii au făcut 2-1 prin Osman. Tot ei deschiseseră scorul, prin Ingvartsen, dar Verdon egalase în minutul 9.

Nordsjaelland a zdrobit-o pe Ludogorets cu 7-1

A urmat apoi o ploaie de goluri, iar la pauză scorul era 4-1, după reușitele semnate de Tverskov și Nygren.

Ludogorets și-a dat și un autogol, prin Son, iar bulgarii au căzut definitiv din punct de vedere moral. Nygren a reușit „dubla” cu un șut din marginea careului, iar Rassmussen a pus cireașa pe tort pe finalul meciului, în minutul 86, cu golul de 7-1.

Nordsjaelland a reușit astfel cea mai categorică victorie a etapei #2 din grupele Conference League, în condițiile în care în celelalte meciuri nu s-a înregistrat vreo diferență mai mare de două goluri.

Nordsjaelland s-a răzbunat după prima etapă, în care a pierdut cu Fenerbahce, scor 1-3, și se află pe locul secund în grupa H, sub turci. Aceștia au 6 puncte, după ce au bătut și Trnava, scor 2-1. Deși a fost umilită de danezi, Ludogorets se află pe locul 3, cu 3 puncte, după 4-0 cu Trnava în prima etapă.

Caseta meciului Nordsjaelland - Ludogorets 7-1

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.