Europa League

Cu Andres Dumitrescu integralist, Slavia Praga a făcut-o de râs pe Sheriff Tiraspol în Europa League

Andres Dumitrescu, în alb și roșu, contra lui Sheriff // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 06 October 2023

Cu românul Andres Dumitrescu (22 de ani) integralist, Slavia Praga a zdrobit-o pe Sheriff Tiraspol, campioana din Republica Moldova, scor 6-0.

Sheriff Tiraspol, echipa care a oprit prematur visul de Champions League al campioanei României, Farul, a suferit cea mai severă înfrângere a serii în Europa League.

Slavia Praga, cu fundașul stânga Andres Dumitrescu integralist, a zdrobit echipa din Tiraspol, scor 6-0, la capătul unui meci în care a expediat 18 șuturi spre poarta adversă.

Cu Andres Dumitrescu titular, Slavia Praga a zdrobit-o pe Sheriff Tiraspol

Chytil (minutele 4 și 71), Ogbu ('7), Schranz ('47), Doudera ('58) și un autogol al lui Garananga ('39) au stabilit scorul final, un neașteptat 6-0, cea mai mare victorie a cehilor în acest an, la egalitate cu victoria din campionat cu Bohemians, consemnată pe 7 mai.

În celălalt meci al grupei, AS Roma a învins-o pe Servette, 4-0. Slavia și echipa lui Jose Mourinho împart prima poziție în grupa G, ambele cu câte 6 puncte. Urmează duelul direct, pe 26 octombrie, cu italienii gazde.

Andres Dumitrescu așteaptă acum să afle dacă va face parte din lotul final convocat de Edi Iordănescu pentru duelurile României din octombrie, cu Belarus (12 octombrie), respectiv Andorra (15). Fundașul stânga se află pe lista celor 25 de stranieri convocați preliminar.

Tot din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.