Conference League

Incidente la meciul lui Răzvan Lucescu cu Eintracht. Portarul nemților îl acuză: „Acesta este un scandal”

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK, foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 06 octombrie 2023

Finalul meciului PAOK Salonic - Eintracht Frankfurt a fost marcat de incidente, soldate cu doi jucători eliminați, Meite și Trapp. Portarul lui Eintracht îl arată cu degetul și pe Răzvan: „A strigat și a gesticulat în direcția mea”. 

Răzvan Lucescu a bifat joi seară a doua victorie consecutivă cu PAOK în grupele Conference. Un 2-1 împotriva lui Eintracht Frankfurt parafat în prelungiri, când Konstantinos Koulierakis a înscris golul victoriei (90+2).

Meite și Trapp au văzut cartonașul roșu

Finalul a fost marcat de incidente, soldate cu eliminarea câte unui jucător de fiecare parte: Soualiho Meité, de la greci, și portarul lui Eintracht, Kevin Trapp.

Potrivit Gazzetta.gr, Vieirinha ar fi acuzat crampe musculare, însă nemții n-au vrut să dea mingea în aut și au încercat să profite de superioritatea numerică pentru a forța egalarea. S-a ajuns la reproșuri reciproce, jucătorii s-au împins, Răzvan Lucescu a șutat într-un panou publicitar aflat pe margine. Iar arbitrul italian Simone Sozza a apelat la cartonașe. 

„Răzvan Lucescu a strigat și a gesticulat în direcția mea”

Trapp însă acuză. „După fluierul final, am văzut o grămadă de oameni îndreptându-se spre tunelul jucătorilor. M-am uitat la ea calm. … Apoi îl văd pe antrenorul lor că iese din acel meleu și continuă să gesticuleze.

I-am spus: «S-a terminat jocul, ar trebui să vă calmați, totul este în regulă». A strigat ceva în direcția mea și au venit și alți oameni de la PAOK care au strigat și ei în direcția mea. S-a format alt meleu și am văzut cartonașul roșu. Acesta este un scandal pentru mine”, a povestit internaționalul german reporterilor postului TV RTL.

El susține că a vorbit apoi cu jucătorii lui PAOK  „și mi-au cerut scuze. Staff-ul lui PAOK s-a dus la arbitru și i-a spus că nu am făcut nimic. Însă acesta a insistat asupra deciziei sale, nu prea înțeleg asta”.

Am făcut un pas important spre calificare, dar lupta continuă. Fiecare joc va fi o bătălie. Eintracht este o echipă bună. La fel și HJK Helsinki și Aberdeen. Sunt cluburi cu personalitate. Sunem fericiți de rezultat, dar lupta continuă. A fost un meci foarte intens. În afară de greșeala care a dus la egalare, am jucat cu mare calitate
- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.