Liga 1

Decizia extremă luată de Laszlo Dioszegi, imediat după umilința din Gruia: „Trebuie să luăm măsuri repede”

Laszlo Dioszegi e supărat pe propria echipă

Articol de David Marinescu  —  vineri, 06 octombrie 2023

S-au învolburat apele la Sfântu Gheorghe, după seria dezamăgitoare a lui Sepsi, care a culminat cu eșecul suferit pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-3.

Sepsi a fost surclasată în Gruia. Totul s-a rupt pentru covăsneni în minutul 41, când Tachtsidis a transformat un penalty după hențul stupid al lui Aganovici. 

Attila Hadnagy, directorul general al grupării covăsnene, a dezvăluit că patronul Laszlo Dioszegi a plecat val-vârtej de la stadion, la scurt timp după terminarea partidei de la Cluj. Recunoscut drept un tip calm, calculat, finanțatorul lui Sepsi și-a pierdut răbdarea, fiind extrem de supărat pe exprimarea echipei din ultimele săptămâni.

Hadnagy,: „Patronul nostru a plecat imediat, a fost foarte supărat”

Chiar a fost foarte supărat patronul nostru. A plecat imediat, noi am mai rămas

Mâine (n.r. - astăzi, vineri) avem și o ședință și clar vom lua o decizie. Trebuie să luăm măsuri repede, pentru că așa nu mai merge. Noi suntem foarte buni cu jucătorii, suntem cu primele și cu salariile la zi”, a spus Attila Hadnagy, în intervenția maraton de la Digi Sport.

Nici nu știu ce să mai zic. Suntem într-un vis foarte urât, din care nu mai putem să ne trezim. Este șocant, nu înțeleg ce se întâmplă. Într-o lună am pierdut tot ce am construit. Într-o lună am dat cu piciorul la tot. Nu am cuvinte.

- Attila Hadnagy, director general Sepsi

CFR Cluj a învins aseară fără prea multe bătăi de cap pe Sepsi, scor 3-0, într-o restanță din etapa a 5-a, și s-a apropiat la un punct de liderul FCSB. Schimbările lui Mandorlini au făcut diferența, după o prestație lamentabilă a oaspeților. AICI e cronica partidei!

VIDEO Golul lui Ștefănescu de etapa trecută, singura „rază” de mulțumire de la Sepsi

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.