Stranieri

L-a angajat Rădoi? Pe cine a adus în Emirate fostul selecționer: o fotografie l-a dat de gol

Denis Rădoi, în spatele tatălui său / Sursă foto: Instagram @albataehfc

Articol de David Marinescu  —  vineri, 06 octombrie 2023

Fostul selecționer Mirel Rădoi, aflat în prezent în Emiratele Arabe Unite, la gruparea Al Bataeh, ar fi luat decizia de a-l aduce în staff pe fiul său, Denis.

Denis, fiul fostului căpitan de la FCSB, nu a ajuns fotbalist profesionist, așa cum a fost cazul lui Mirel Rădoi, însă este implicat în fenomen în alte moduri. Mai nou, se pare că Rădoi jr. ar fi fost cooptat în staff-ul tatălui său de la Al Bataeh.

Denis Rădoi, adus de Mirel în Emirate?!

Chiar dacă un anunț oficial nu a fost făcut în acest sens, Denis Rădoi, 18 ani, apare într-o fotografie publicată recent de gruparea din Emirate, în care e prezent la antrenamentele echipei. Indiciile unei colaborări sunt destul clare: acesta e îmbrăcat într-un tricou personalizat cu inițialele sale, D.R. 

Denis Rădoi, în spatele tatălui său / Sursă foto: Instagram @albataehfc

În rest, Rădoi colaborează cu oamenii pe care i-a avut în staff și în Arabia Saudită: Mihai Ianovschi și Vergil Andronache (secunzi), Robert Tufiși (antrenor cu portarii), Horațiu Baciu (antrenor de fitness).

Al Bataeh nu are un început grozav de campionat: se află pe locul 11, cu doar patru puncte reușite în primele patru runde.

VIDEO Mirel Rădoi, poveste spectaculoasă la „Profu' de sport” despre marile sale pasiuni: „Când a văzut actele, soția a crezut ca luăm o casă: «În sfârșit, te-ai deșteptat și tu!»”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.