Diverse

Marius Lăcătuș a rămas fără permis! Cum s-a întâmplat acest lucru

+16 Foto
Marius Lăcătuș (59 de ani) l-a lăudat pe Adrian Mazilu (17), atacantul Farului, liderul din Liga 1.

Articol de David Marinescu  —  Friday, 06 October 2023

Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda celor de la Steaua, a rămas fără permis de conducere. Vineri dimineață, fostul fotbalist n-a acordat prioritate la o trecere de pietoni, astfel că a fost sancționat de polițiștii care au surprins ilegalitatea.

Întâmplarea s-a petrecut în zona Gării de Nord din București, unde Lăcătuș a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere. 

Neatent, fostul antrenor, în prezent analist TV, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, notează iamsport.ro. A fost amendat cu 870 de lei și a rămas fără permis timp de două luni. Lăcătuș își poate recupera mai repede carnetul. Suspendarea poate fi redusă la o lună, în cazul în care „Fiara” trece cu brio un test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație.

Potrivit Codului Rutier, șoferii care nu acordă prioritate pietonilor pot fi sancționați cu amenzi contravenționale, dar și cu suspendarea permisului pentru o perioadă de la 30 la 180 de zile.

Marius Lăcătuș, legenda Stelei

Lăcătuş este, de departe, fotbalistul cel mai reprezentativ din istoria roş-albaştrilor. A jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri de campion din 23 cucerite în 64 de ani de „militari”, 7 Cupe al României din cele 20 pe care le au în palmares steliştii.

În plus, Lăcătuş are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştri, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci când a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev.

VIDEO Cine are cel mai mare merit pentru rezultatele Stelei '86? Lăcătuș, răspuns surprinzător: „Știu povestea... El este artizanul performanței!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.