Campionate

Și proba B a ieșit pozitivă! Final de carieră pentru Pogba?!

Paul Pogba, contract reziliat? Riscă să-și încheie cariera. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 06 octombrie 2023

Paul Pogba, 30 de ani, riscă o pedeapsă cuprinsă între 2 și 4 ani, după ce a testat pozitiv la testosteron pe 20 august. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că și proba B a ieșit pozitivă și acum se așteaptă o reacție din partea lui Juventus, cu care e sub contract până-n 2026.

Găsit dopat cu testosteron, pe 20 august, Paul Pogba ar putea fi obligat să-și încheie cariera. Și rezultatul probei B, publicat astăzi, este pozitiv, astfel că pe fostul internațional francez, 30 de ani, îl așteaptă o suspendare pe mai mulți ani.

Juventus îi poate rezilia contractul unilateral

Știrea a fost publicată pe platforma „X”, fostul Twitter, de unul dintre cei mai bine informați jurnaliști din Europa, italianul Fabrizio Romano. Inclusiv Gazzetta dello Sport și Corriere dello Sport au confirmat-o ulterior.

Romano precizează, totodată, că este așteptată o reacție din partea lui Juventus Torino, cu care campionul mondial din 2018 are contract până-n 2026. Clubul i-l poate rezilia unilateral.

Testat pozitiv la un meci cu Udinese

Conform Gazzetta dello Sport, Pogba a fost depistat pozitiv la o testare realizată pe 20 august, după prima etapă din Serie A 2023/2024, când francezul a fost rezervă neutilizată la Juventus într-un meci cu Udinese (3-0). Acum, mijlocașul riscă o pedeapsă drastică, cuprinsă între 2 și 4 ani.

Testosteronul nu poate fi folosit de sportivi, fiind inclus pe lista neagră a substanțelor interzise de Agenția Mondială Anti-Doping (WADA). Motivul? El ajută la dezvoltarea forței și a masei musculare, informează sciencedirect.com.

Paul Pogba: "Am vrut să mă las de fotbal"

După meciul de la Udine, Pogba a debutat în noul campionat, jucând 52 de minute în total în partidele cu Bologna (1-1) și cu Empoli (2-0), după care s-a accidentat din nou la coapsă!

El tocmai mărturisise într-un interviu acordat postului TV Al Jazeera că a vrut să se lase de fotbal: „Nu mai voiam să am bani! Îmi doresc să stau alături de persoane normale. În astfel de condiții o să mă iubească pe mine și nu pentru faimă și banii din cont. Câteodată viața este dură, dar eu nu mă voi da bătut".

161de minute a bifat Paul Pogba, reușind doar o pasă decisivă, în cele zece meciuri jucate pentru Juventus în toate competițiile sezonului trecut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.