Liga 1

Dioszegi, răbufnire fără precedent: „Lamentabil! Așa nu se mai poate” + „La Debeljuh nu văd nimic. Aveam așteptări mai mari”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 06 octombrie 2023

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a avut un discurs dur după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-3.

Sepsi trece printr-o criză de formă, are 4 înfrângeri la rând, cu CSU Craiova (1-2), FCSB (2-5), Farul (1-2) și CFR (0-3).

Dioszlegi: „Lamentabil! Așa nu se mai poate”

„Nu am fost niciodată supărat pe jucători sau staff. Dar cu mentalitatea pe care au arătat-o în ultimele meciuri ne scufundăm. Unii spuneau după primele 6 meciuri că am putea fi candidata secretă la titlu, acum suntem în pericol să ajungem la retrogradare!

Trebuie ca jucătorii să înțeleagă că așa nu se mai poate. Nu am avut o înfrângere în primele 6 meciuri și acum avem 4 la rând. Nu este vorba că ne-a bătut CFR Cluj, FCSB sau Farul, problema este că am pierdut lamentabil. Vreau să văd în ochii jucătorilor dorința de a lupta”, a declarat Dioszegi pentru iAM Sport, într-o luare de poziție de o duritate rar întâlnită în cazul lui.

Dioszegi: „La Debeljuh nu văd nimic”

Dioszegi a continuat și a oferit și un nume care l-a dezăgit, cel al atacantului Gabriel Debeljuh, venit liber de contract după despățirea de CFR.

„La Debeljuh nu am văzut nimic până acum, aveam mari așteptări de la el. Aganovic este un jucător cu experiență, a sărit cu mâna sus. Nu am făcut schimbări mari în vară, i-am dat drumul doar lui Dumitrescu la Slavia, fundașul stânga. Dar se pare că avem probleme acum cu fundașii laterali, fac greșeli. 

Nu știu ce se întâmplă. La iarnă facem remanierea lotului dacă vom continua așa, aducem jucători. Adică atunci când avem prime speciale ca în Conference dăm totul pe teren, iar când nu avem ne prezentăm în ultimul hal?”, a încheiat Dioszegi, conform sursei menționate.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.