Liga 1

Golgeterul SuperLigii, exploziv la interviu: „Jucăm de parcă am fi foarte buni și câștigăm de la sine” + Mititelu, la atac: „Jucătorii sunt aici în vacanță”

Aurelian Chițu / Sursă foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 06 October 2023

1-1. Aurelian Chițu, marcatorul oltenilor, a avut un discurs dur la finalul partidei din Bănie.

Golgeterul SuperLigii, cu 7 reușite, a criticat atitudinea echipei. Consideră că jucătorii de la FCU Craiova sunt superficiali și își tratează adversarii de sus.

Aurelian Chițu: „Jucăm de parcă am fi foarte buni și câștigăm de la sine”

„Un meci foarte prost, cu multe pase înapoi, nu știu ce se întâmplă cu noi, e o perioadă foarte grea pe care nu putem să o depășim. Poate ne va ajuta pauza asta să ne punem ordine în gânduri. Nu poți avea ocazii când joci numai înapoi. Ne-am pierdut încrederea, suntem prea relaxați. Jucăm așa, de parcă suntem prea buni și câștigăm de la sine. 

Urcam pe locul 5 dacă am fi câștigat. Din păcate, am dat cu piciorul. În ultimul timp am jucat foarte prost. Jucăm un fotbal prost, constant. Era mai bine cu mai mulți fani în tribună, dar nu asta e problema, jocul nostru e problema”, a declarat Chițu, la Digi Sport.

Mititelu: „Jucătorii voiau liber până joi”

Și Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a avut un mesaj dur la adresa jucătorilor, după meciul cu Hermannstadt.

Jucătorii sunt vedete Ei voiau liber până joi, au venit aici în vacanță. Bauza este un exemplu. Nu e un tip care să fugă de efort, vine la antrenament cu o oră înainte. Alții își doreau liber, unii care ar trebui să vină zilnic la antrenament.

Adrian Mititelu, la Prima Sport

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.