Liga 2

Și-a dat demisia la 24 de ore după CSA Steaua - FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”

FC Argeș a fost surclasată joi în Ghencea / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 07 October 2023

Eugen Beza și-a dat demisia de la FC Argeș. Tehnicianul care îi pregătise pe alb-violeți după demiterea lui Alexandru Pelici a făcut publică decizia vineri seara. Motivul invocat de el? Prestația elevilor săi din meciul cu Steaua, pierdut joi cu 1-3 în Ghencea.

Sibianul Eugen Beza, 45 de ani, a fost unul dintre „secunzii” lui Alexandru Pelici în momentul în care acesta fusese numit la Pitești, în luna iunie. 

El a devenit „interimar” după demiterea lui Pelici și, după seria de patru meciuri fără eșec din Liga 2, clubul lăsase de înțeles că va merge în continuare pe mâna lui. Totul s-a schimbat după prestația mediocră a piteștenilor din partida cu Steaua. 

Eugen Beza a spus vineri seară că părăsește funcția și că „nu poate trece peste prestația echipei din Ghencea”.

Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”

Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat ieri (n.r. - joi) la meciul cu Steaua, echipa nu pierduse de câteva etape, am jucat bine cu Șelimbăr, am câștigat clar la Alexandria și cu Dej, dar eu simt că poate e nevoie de altcineva. 

Am venit aici cu inima împăcată, m-am atașat de FC Argeș, n-am ce să-i reproșez domnului primar de la Pitești, a fost alături de mine. Pur și simplu, mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”, a afirmat Eugen Beza vineri seara, la Sport Total FM. 

Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la „vulturii violeți” / Captură FC Argeș TV

Până la ora publicării articolului, clubul n-a făcut un anunț oficial în privința plecării lui Beza.

Retrogradată din Superligă la finalul sezonului trecut, Argeșul n-o duce bine nici la „matineu”. E pe locul 10, în afara play-off-ului, cu doar două victorii acumulate în primele nouă etape din Liga 2.

Clubul are un an marcat de eșecuri pe linie. Echipa a „picat” în liga secundă sub comanda lui Bogdan Vintilă, după „barajul cu Dinamo”, la capătul unui sezon în care la cârma echipei s-au mai aflat doi antrenori, Prepeliță și Croitoru. 

Situația nu s-a îmbunătățit nici în Liga 2, chiar dacă echipa a efectuat o campanie masivă de achiziții, peste 15 jucători fiind aduși în Trivale în vară.

VIDEO „Bătrânul” stadion din Pitești va ajunge la pământ! Primul buldozer a ajuns în „Trivale”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.