Liga 1

Cristi Borcea prevede un duel 100% bucureștean pentru titlu: „Steaua e favorită”

Cristi Borcea

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 07 October 2023

Cristi Borcea (53 de ani), fost finanțator la Dinamo, le vede pe rivalele bucureștene FCSB și Rapid luptându-se pentru titlu în acest sezon.

Fostul acționar dinamovist prevede o luptă 100% bucureșteană la titlu, între rivalele FCSB și Rapid, ambele clasate pe locuri de podium în acest moment al sezonului.

Borcea o exclude astfel din ecuație pe CFR Cluj, echipă care a început sezonul foarte bine și a acumulat 25 de puncte în primele 11 etape, doar unul sub liderul FCSB.

Fostul conducător din „Ștefan cel Mare” mizează mai degrabă pe Rapid, de la care se așteaptă la o campanie activă de mercato de iarnă.

Cristi Borcea prevede un duel FCSB - Rapid pentru titlu

„După lot, Steaua (n.r. - cu referire la FCSB) e favorită. Eu zic că Steaua se va bate cu Rapid până la final.

Șucu, în iarnă, pentru că are mentalitate și nu se va mulțumi cu locul doi sau locul trei, va face cel puțin două transferuri pentru a se bate la campionat, pentru că acum nu are lot peste cel al Stelei”, a opinat Borcea, conform sport.ro.

Rapid ocupă momentan locul 3 în SuperLigă, cu 22 de puncte, 3 sub CFR Cluj și 4 sub FCSB, dar un meci în plus față de primele două clasate. Giuleștenii au câștigat vineri seara în etapa 12 a campionatului, 3-2 cu Poli Iași, și așteaptă acum replica din partea echipelor din față.

De altfel, obiectivul declarat al Rapidului în acest sezon este clasarea pe podium. Unele voci din Giulești vorbesc chiar despre titlu, având în vedere că sezonul a început în anul centenarului clubului.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.