Campionate

Spectaculos! Dinamo și-a anunțat al treilea rând de echipament: alegeri speciale pentru imaginile de prezentare

Cu o zi înainte de meciul cu CFR Cluj, Dinamo și-a prezentat al treilea rând de echipament, unul de culoare neagră.

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 07 October 2023

Cu o zi înainte de meciul cu CFR Cluj, Dinamo și-a prezentat al treilea rând de echipament, unul de culoare neagră.

  • Dinamo - CFR Cluj are loc duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Echipamentul pentru meciurile de acasă este roșu, cel de deplasare alb, iar acum, „câinii” au lansat și al treilea rând, negru. Jucătorii lui Burcă vor îmbrăca hainele noi chiar în meciul cu CFR Cluj, disputat pe „Arena Națională”.

VIDEO. Dinamo și-a prezentat al treilea rând de echipament

>

Dinamo și-a prezentat noul echipament printr-un video postat pe canalele de pe rețelele de socializare ale clubului. În spot apar 3 jucători români, reprezentativi pentru ce înseamnă lotul lui Dinamo în acest an.

Este vorba de căpitanul Răzvan Patriche, de titularul considerat de mare perspectivă și eligibil pentru regula U21, Costin Amzăr, și de cel mai promițător puști din lot, mijlocașul Alex Irimia.

„Pentru dinamoviști. Din generație în generație. Al treilea echipament este aici. Jucătorii noștri vor fi echipați în negru pentru meciul cu CFR Cluj. 

Noul echipament va fi lansat în Shop-ul nostru cu scurt timp înainte de începerea meciului de duminică”, a transmis Dinamo, pe Facebook.

Culoarea și momentul au fost alese și pentru a comemora cei 23 de ani trecuți de la dispariția lui Cătălin Hîldan, pe 5 octombrie 2000.

VIDEO. Ovidiu Burcă, conferință de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.