Campionate

Atenție, imagini dure! Accidentare horror în Premier League » A avut nevoie de tub cu oxigen

+6 Foto
Chris Basham (35 de ani), căpitanul lui Sheffield a suferit o accidentare oribilă în meciul cu Fulham, din Premier League.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 07 octombrie 2023

Chris Basham (35 de ani), căpitanul lui Sheffield, a suferit o accidentare oribilă în meciul cu Fulham, din Premier League.

Fundașul central a încercat să centreze, dar piciorul stâng, cel de sprijin, a cedat. Cel mai probabil, acesta a suferit o fractură deschisă de peroneu. 

Din primele imagini apărute în Anglia se poate observa că Basham a suferit o accidentare asemănătoare cu cea a lui Dragoș Iancu, din meciul lui Hermannstadt cu Petrolul, scor 0-0.

Atenție, imagini dure. Accidentare horror în Premier League

+6 Foto
foto:Twitter

Basham a rămas întins pe gazon, iar echipa medicală a intervenit imediat. Căpitanul lui Sheffield a avut nevoie de oxigen, iar îngrijirile au durat aproximativ 10 minute, în timp ce toți jucătorii de pe teren erau în șoc.

Tocmai din acest motiv, prima repriză a meciului Fulham - Sheffield a fost prelungită cu 14 minute. Spre deosebire de accidentarea lui Dragoș Iancu, care a fost lovit neintenționat de Vali Țicu, Basham nu a fost în duel cu vreun adversar, s-a accidentat singur.

A părăsit terenul pe targă și a fost dus direct la spital. Șansele ca el să mai joace în acest sezon sunt destul de mici.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.