Liga 1

Daniel Pancu mizează pe transferul definitiv al unui jucător împrumutat de Rapid: „Astfel de fotbaliști sunt rari”

Fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu (46 de ani), crede că formația din Giulești ar trebui să-l achiziționeze definitiv pe mijlocașul central Cătălin Cîrjan (20 de ani), împrumutat de bucureșteni de la Arsenal.

Articol de Vlad Roșu  —  Saturday, 07 October 2023

Fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu (46 de ani), crede că formația din Giulești ar trebui să-l achiziționeze definitiv pe mijlocașul central Cătălin Cîrjan (20 de ani), împrumutat de bucureșteni de la Arsenal.  

După îndelungi negocieri, Rapid a anunțat la finalul lunii iunie împrumutul lui Cătălin Cîrjan, de la vicecampioana Angliei, Arsenal. Giuleștenii l-au împrumutat până la finalul acestui sezon pe internaționalul de tineret, având stipulată în contract o clauză prin care Cîrjan poate fi cumpărat definitiv vara viitoare. 

Daniel Pancu, fost mare jucător în Giulești, în prezent selecționer al naționalei U21 a României, crede că trupa alb-vișinie ar trebui să activeze această clauză, în ciuda faptului că tânărul mijlocaș a devenit în ultima vreme rezervă la Rapid. 

Daniel Pancu crede că Rapid ar trebui să-l transfere definitiv pe Cătălin Cîrjan: „El e un jucător care găsește întotdeauna soluții în aglomerație”

„Cîrjan a început să reapară. La Botoșani (n.r. - 3-1 pentru Rapid, în Cupă) a făcut un joc foarte bun, a avut câteva execuții de clasă, marcă înregistrată la el. La Sibiu (n.r. - 1-1 cu Hermannstadt) a jucat la trei zile, joc în deplasare. 

E un jucător care îți poate decide jocurile, dar în anumite condiții: la o echipă care domină jocul, care joacă în jumătatea adversarului. 

El e un jucător care găsește întotdeauna soluții în aglomerație și astfel de fotbaliști sunt rari. Pentru un joc pe contre, de la o poartă la alta, încă nu e pregătit”, a declarat Daniel Pancu, potrivit Playsport. 

Daniel Pancu: „Cătălin Cîrjan e un exemplu de profesionalism pentru toți colegii”

„Cred că Rapid ar trebui să-l cumpere definitiv. E un exemplu de profesionalism pentru toți colegii, se pregătește bine. 

Nimic de reproșat, nota 10 cu felicitări din acest punct de vedere”, a mai precizat Daniel Pancu, conform sursei citate anterior. 

Cătălin Cîrjan a jucat 9 meciuri în acest sezon pentru Rapid, în Superliga și Cupa României Betano și a reușit să dea o pasă de gol. A fost titular în numai 5 partide în tricoul giuleștenilor. 

Cătălin Cîrjan // foto: Imago Images

VIDEO. Florentin Petre, dezvăluire făcută în studioul GSP: „Pentru o noapte am fost jucătorul Rapidului! Apoi am semnat cu CSKA Sofia”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.