Liga 1

Rednic s-a enervat și îl scoate din echipa de start: „Va sta la rând. Era rezerva rezervelor la fosta echipă”

Mircea Rednic/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 07 octombrie 2023

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, s-a enervat pe Godberg Cooper, atacantul arădenilor, după meciul cu Petrolul, scor 0-0.

Atacantul a ratat niște ocazii monumentale, apoi a fost eliminat în repriza a doua, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

Rednic: „Cooper va sta la rând”

„Cooper m-a supărat, atât prim eliminare, cât şi prin felul cum s-a comportat. Când ai un galben, îţi vezi de treabă. Nu dai din mâini şi te cerţi cu toată lumea. 

Cooper a venit de la o echipă la care a fost rezerva rezervelor, a retrogradat cu echipa lui anul trecut şi a venit aici. Va sta la rând de acum, pentru că este o rotaţie”, a declarat Rednic, la Orange Sport.

Înainte să ajungă la UTA, în vară, Cooper a jucat la Chindia, echipă retrogradată în Liga 2 la finalul sezonului trecut. Italianul nu mai prindea echipa de start a târgoviștenilor pe finalul stagiunii. În ultimele 7 din 8 meciuri are dâmbovițenilor în Liga 1, a fost rezervă de 4 ori, iar de 3 ori nu a prins lotul.

3 goluria marcat Cooper la UTA

Dacă Dumnezeu vreau să mor aici, la UTA, asta o să se întâmple. Soarta este scrisă. Am scăpat o dată. Încerc să mă controlez, dar este foarte greu.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Godberg Cooper

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.