Liga 1

Răducioiu atacă o vedetă de la Universitatea Craiova: „Mă așteptam să își ceară scuze pentru prestație. E relaxat, superficial”

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al echipei naționale, l-a atacat pe Alexandru Mitriță, extrema Universității Craiova.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 07 octombrie 2023

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al echipei naționale, l-a atacat pe Alexandru Mitriță, extrema Universității Craiova.

Oltenii au remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, iar Mitriță a ratat un penalty. Răducioiu s-a arătat dezamăgit de prestația lui Alexandru și așteaptă mai mult de la el.

Răducioiu: „Mitriță e relaxat, superficial”

„Mă așteptam să-și ceară scuze pentru penalty și prestație. Lumea așteaptă mai mult de la Mitriță. E relaxat, superficial, nu îmi place. 

Trebuie să aibă o atitudine mai hotărâtă. Mă aștept la mai multă răutate de la el”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Alexandru Mitriță, după FC Voluntari - CSU Craiova: „S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

„S-au pierdut două puncte pe mâna mea, îmi asum. Am ratat acel penalty. Trebuie să mergem mai departe și să vedem ce avem de făcut. Am ales un colț și am zis să dau tare. Portarul a fost acolo însă.

Trebuie să gândim ce trebuie să facem, pentru că pierdem puncte. Nu se pune problema că nu ne-am dorit, am pierdut două puncte pe mâna mea.

Evoluția mea nu a fost una bună în această seară. În prima repriză am jucat bine, în partea a doua am ratat un penalty și am căzut mental. Asta e, în fotbal marchezi și ratezi. Cu siguranță că pot oferi mai mult. Am început bine sezonul, după aceea a urmat o perioadă nu foarte bună pentru mine”, a declarat Mitriță, după meci.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.