Liga 1

CFR Cluj acuză, după FC Botoșani - FCSB: „Dacă acolo s-a dat penalty, înseamnă că e și aici”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 08 octombrie 2023

La finalul meciului dintre FC Botoșani și FCSB (0-1), Marius Bilașco, oficial la CFR Cluj, a comentat arbitrajul lui Florin Andrei.

Fostul jucător a analizat o fază petrecută în minutul 32, în careul roș-albaștrilor, și spune că FC Botoșani ar fi trebuit să primească un penalty după un duel între Andrea Compagno și Alin Șeroni.

Acesta a comparat faza cu cea din meciul dintre FCSB și CFR Cluj, când echipa lui Charalambous a primit penalty după un duel Cvek - Compagno. Italianul a fost bruscat din spate de Cvek, care a încercat imprudent să ajungă la minge, iar arbitrul a dictat fault. 

CFR Cluj acuză, după FC Botoșani – FCSB: „Trebuia penalty”

„E o fază în care se petrece ceva în careu și e un contact. FCSB, când a primit penalty cu noi, s-a spus «Domnule, contactul e evident». L-a atins puțin, a căzut foarte bine și a știu să scoată penalty. Acum, întreb ce e aici? Îi dă? Nu-i dă? Da, joacă mingea, dar... Dacă acolo (n.r. - la FCSB – CFR Cluj) a fost contact, atunci e contact și aici. Eu văd două faze care trebuie judecate la fel. 

Eu văd că aici există un contact. Că nici acolo nu a fost penalty... A fost inteligența atacantului, care cade. Aici e inteligența fundașului care cade. Există contact? Are acoperire? După meciul cu noi, toată lumea a zis «Există contact. E acoperit». Dacă există contact, înseamnă că e acoperit pe regulament și poate da fault. Dacă e în careu, e penalty. 

Eu nu vreau să se dea penalty ușor. Vreau să se dea când e clar. Dar dacă într-o parte s-a considerat că e clar, să se considere și la alt meci”, a spus Marius Bilașco la OrangeSport.

Bilașco a fost contrazis de Nicolae Dică: „Eu nu văd penalty. Compagno dă în minge, și Șeroni vine în el. S-a greșit la FCSB – CFR Cluj. Ideea e dacă Andrea Compagno îl lovește pe Șeroni cu mâna în față, în cădere”.

Duelul Cvek - Compagno

VIDEO Darius Olaru, MVP-ul FCSB-ului în septembrie: „M-am obișnuit și cu criticile și le accept dacă sunt constructive"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.