Nationala

Iese un rapidist, intră altul! Schimbare de ultimă oră la lotul național

Ștefan Pănoiu, în stânga // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 08 octombrie 2023

Convocat inițial la echipa națională U21 pentru meciurile cu Armenia, respectiv Finlanda, Cătălin Cîrjan (20 de ani) nu se va mai alătura cantonamentului condus de Daniel Pancu. În locul lui a fost chemat alt jucător de la Rapid, Ștefan Pănoiu (21).

A ieșit un rapidist, a intrat altul. FRF a anunțat că „din motive medicale”, mijlocașul ofensiv Cătălin Cîrjan nu se va mai alătura lotului României U21, care va disputa două partide în această lună: pe 13 octombrie cu Armenia, pe 17 cu Finlanda.

Ștefan Pănoiu, convocat la naționala U21

Locul fotbalistului împrumutat de Rapid de la Arsenal a fost luat de un coleg de-ai săi, Ștefan Pănoiu, mijlocaș dreapta cu un gol înscris în acest sezon, în cele 223 de minute jucate în 10 apariții. În comparație, Cîrjan are 9 apariții, 454 de minute jucate, cu un singur assist, fără să înscrie.

Ștefan Pănoiu nu a mai fost convocat până acum la naționala U21. El are doar meciuri la nivelul U20.

Cei 23 de jucători pe care se va baza Daniel Pancu:

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Otto Hindrich (CFR Cluj)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

 

  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB)Darius Oroian (Sepsi OSK)Cristian Ignat (Mioveni)Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia)Gabriel Buta (FCU Craiova)Matei Ilie (CFR Cluj)Andrei Borza (Rapid), Costin Amzăr (Dinamo);

 

  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria)Ștefan Pănoiu (Rapid), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej)Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (CFR Cluj)Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova)Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Octavian Popescu (FCSB);

 

  • ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța)Filip Ilie (Universitatea Cluj)Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Naționala U21 face parte din grupa E a preliminariilor pentru EURO 2025, alături de Albania, Elveția, Muntenegru, Finlanda și Armenia.

Selecționata pregătită de Pancu a început cu stângul campania de calificare, 2-3 cu Albania. 

Mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.