Liga 1

„Știți bancul cu mârțoaga?” » A râs de titularul de la FCSB: „De asta l-a ținut Becali pe teren”

Andrea Compagno, nouarul lui FCSB, nu face un sezon bun // foto: Ionuț Tăbultoc, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 08 October 2023

Sorin Cârțu (67 de ani), fostul președinte al Universității Craiova, s-a amuzat pe seama prestației lui Andrea Compagno (27) din FC Botoșani - FCSB 0-1, evoluție în urma căreia atacantul italian a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor.

Integralist pe „Municipalul” din Botoșani, Andrea Compagno nu a avut o evoluție bună în meciul de sâmbătă seara.

Atacantul italian nu s-a descurcat bine în situațiile de gol pe care le-a avut și nici nu a reușit să combine eficient cu colegii din atac.

El însuși fost atacant, Sorin Cârțu l-a urmărit la treabă pe Compagno și s-a amuzat pe seama felului în care a jucat italianul.

Sorin Cârțu a râs de Andrea Compagno: „Știți bancul cu mârțoaga?”

„Am remarcat că FCSB nu a făcut nicio schimbare, Compagno a jucat 90 de minute. E ca-n bancul cu mârțoaga. Știți bancul, nu?

Cu ăla care a dus calul la târg și l-a întrebat cineva de ce l-a adus acolo. El a spus «ca să-l fac de râs». Așa și cu Compagno, l-a ținut pe teren ca să-l facă de râs”, a afirmat Cârțu la Fanatik, conform as.ro.

Compagno nu are un început bun de sezon. În 15 meciuri a înscris doar 4 goluri, în condițiile în care în stagiunea precedentă punctase de 21 de ori în 39 de meciuri.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.