Rugby

Scene speciale la Lille » Cum au fost surprinși la final rugbiștii din Tonga, în timp ce „stejarii” erau aplaudați de tot stadionul

+9 Foto
România a fost învinsă de Tonga, scor 24-45, în ultimul meci al grupei B de la Cupa Mondială de rugby. Momente speciale au avut loc după meci.

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 08 October 2023

România a fost învinsă de Tonga, scor 24-45, în ultimul meci al grupei B de la Cupa Mondială de rugby. Momente speciale au avut loc după meci.

Stadionul „Pierre-Mauroy” din Lille a fost aproape plin la disputa dintre România și Tonga, o propagandă bună făcută sportului cu balonul oval. „Stejarii” au fost mai curajoși decât în precedentele dispute, au bifat și trei eseuri și au fost ovaționați minute bune după fluierul final.

FOTO. Scene superbe după Tonga - România, la Cupa Mondială de rugby

Componenții celor două naționale au oferit momente de fair-play total. Și-au oferit reciproc câte o „gardă de onoare”. Au urmat interacțiuni cu spectatorii și cu familiile prezente în tribune.

Imaginile surprinse de un spectator au devenit virale în lumea rugby-ului.

Elevii lui Eugen Apjok au făcut turul stadionului, o despărțire emoționantă de Cupa Mondială. În tot acest timp, sportivii din Tonga s-au strâns la centrul terenului. Copiii învingătorilor de astăzi se jucau pe gazon. Scena l-a impresionat pe Bryan Palmer, jurnalist specialist în rugby.

Scene superbe pe arena din Lille. Copiii celor din Tonga aleargă pe gazon, în timp ce echipa s-a strâns la centru. România parcurge un tur de onoare. Meci fără miză, dar jucătorii au contribuit din plin la un duel captivant.
- Bryan Palmer

Clasamentul final în grupa României de la Cupa Mondială de rugby:

NaționalăNumărul punctelorEsaveraj
Irlanda 19190-46
Africa de Sud15 151-34 
Scoția 10146-71
Tonga 596-177 
România 032-287

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.