Liga 1

Marcatorul CFR-ului cu Dinamo recunoaște: „Ne-au surprins puțin” + discuția care a schimbat soarta meciului

CFR a plecat cu un singur punct pe Arena Națională / FOTO: Raed Krishan

Articol de Andrei Petrescu, Cătălin Stroia  —  luni, 09 octombrie 2023

Daniel Bîrligea, rămas singurul „CFR-ist” convocat la națională după accidentarea lui Mario Camora, a marcat pentru „feroviari” în remiza cu Dinamo, 1-1. La final, atacantul de 23 de ani a recunoscut că a fost surprins de prestația „câinilor” din prima parte.

Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58: șut cu stângul din unghi, deviat de Lucas, la colțul lung, bară-gol. La final, acesta a trasat principalele concluzii ale partidei de pe Arena Națională, dezvăluind că discuția purtată la pauză cu Mandorlini i-a trezit pe el și pe coechiperii săi.

Bîligea recunoaște, după Dinamo - CFR Cluj: „Ne-au surprins”

„Am avut o primă repriză mai dificilă, nu ne-am organizat bine în teren. Dar am vorbit cu antrenorul la pauză și a fost mai bine în repriza a doua. Am avut multe ocazii, dar, din păcate, nu am reușit s-o băgăm în poartă, plus că portarul lor a prins o zi bună. 

Dar, până la urmă, un punct e mai bine decât nimic. Dinamo a jucat bine, a fost organizată, ne-au surprins puțin. Probabil că au obosit un pic în repriza a doua.

Eu merg direct la națională acum, sper să luăm șase puncte din aceste două meciuri (n.r. - cu Belarus și Andorra)”, a spus Birligea, la Prima Sport. 

Am luat un gol foarte ușor, după părerea mea, dar echipa a revenit în repriza a doua. Am avut ocazii, puteam să învingem în acest joc. Am pierdut două puncte. N-am intrat bine în joc, ăsta e adevărul. Trebuia să câștigăm, din păcate nu am reușit. Păcat... E doar un punct, dar mai sunt multe în joc.

- Mario Camora, fundaș CFR Cluj

VIDEO CFR Cluj, pedepsită de Hakim Abdallah: a declanșat fiesta pe Arena Națională, după primul gol în tricoul lui Dinamo

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.