Liga 1

Jucătorul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil pentru FCSB: „Cu tot respectul pentru ceilalți” » De ce nu a jucat în ultima etapă

Adrian Șut, văzut ca indispensabil pentru FCSB // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 09 octombrie 2023

După ce Gigi Becali a decis ca Mihai Lixandru (22 de ani) să fie titular la FCSB, Mihai Stoica a dezvăluit și el care e jucătorul pe care-l vede indispensabil la echipa roș-albastră.

Managerul general de la FCSB l-a numit pe mijlocașul Adrian Șut (24 de ani) ca fiind fotbalistul de bază al vicecampioanei. Acesta nu a putut juca în meciul cu FC Botoșani (1-0), iar MM Stoica a explicat ce probleme a avut.

Adrian Șut, văzut ca indispensabil pentru FCSB

„Cu tot respectul pentru toţi jucătorii noştri, dar echipa noastră începe cu Şut. 

El nu a jucat acum pentru că a avut o problemă, nişte dureri sciatice. Era şi terenul cum era... Putea să joace, dar am zis că mai bine e să nu forţăm, spatele te nenoroceşte. El a mai avut problema asta cu spatele. Nu era 100% şi eram convinşi că va fi un meci de luptă”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Adrian Șut este om de bază la FCSB. În acest sezon a bifat 14 meciuri, în care marcat de două ori, iar Gigi Becali, patronul FCSB, l-a lăudat în mai multe rânduri.

„Singura problemă pe care o am cu Edi e că are mintea întunecată. N-ai voie niciodată să nu-l iei pe Șut! E cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut eu de când sunt în fotbal, nici Bourceanu, nici Pintilii n-au fost ca el. Ce Rădoi?! Șut, 7 clase peste Rădoi!”, spunea Gigi Becali la începutul lunii septembrie.

VIDEO Darius Olaru, MVP-ul FCSB-ului în septembrie: "M-am obișnuit și cu criticile și le accept dacă sunt constructive"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.