Liga 1

Ce au spus dinamoviștii după egalul scos cu CFR Cluj: „Dacă vom juca la fel ca în prima repriză, vom avea un campionat bun”

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  luni, 09 octombrie 2023

Răzvan Patriche (37 de ani) și Neluț Roșu (30 de ani) au comentat egalul reușit de Dinamo în meciul cu CFR Cluj, 1-1.

La finalul partidei de pe Arena Națională, fundașul și mijlocașul „câinilor” s-au declarat mulțumiți de prestația pe care Dinamo a reușit-o, în special în prima repriză.

VIDEO Răzvan Patriche, mulțumit după Dinamo – CFR Cluj: „E un punct mare”

>

„Am făcut o primă repriză foarte bună, contra unei echipe foarte bun. Ne-am creat situații și am putut marca, am avut posesia. 

E un punct mare. Ne pare rău că nu am luat toate cele trei puncte, dar având în vedere cum a decurs jocul, cu ei având ocazii, cred că e un punct echitabil. Sperăm ca de acum înainte să nu mai pierdem și să aducem puncte în fiecare meci. 

Trebuie să muncim mai mult. Punctele sunt cele mai importante. Trebuie să aducem puncte, nu contează cum. Poate nu ne așteptam să fim atât de jos, dar nu avem ce să facem. Trebuie să privim în față. Dacă vom juca așa cum am făcut-o în prima repriză, vom avea un campionat bun. Sperăm să facem cât mai multe meciuri bune” , a declarat Răzvan Patriche.

VIDEO Neluț Roșu: „Acest punct trebuie să ne dea încredere și speranță”

>

„A fost un meci frumos, cu un fotbal frumos. Ne doream foarte mult victoria. Ne-am pregătit foarte bine și avem mare încredere. Știam că putem obține punct sau puncte. 

Am arătat că putem să jucăm un fotbal bun împotriva unei echipe care se bate la câștigarea campionatului. Acest punct trebuie să ne dea încredere și speranță. Eram într-un moment greu, dar trebuie să ne revenim. Avem un grup bun, avem jucători buni și suntem încrezători.

Să nu uităm că venim după o perioadă grea. S-au schimbat multe lucruri, au venit jucători noi, care aveau nevoie de acomodare. Dar noi nu ne-am pierdut încrederea. Trebuie să avem un nivel ridicat timp de 90 de minute, să jucăm ca în prima repriză”, a spus și Neluț Roșu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.