Campionate

Unui jucător din liga a treia din Israel i s-a amputat un picior, după ce fusese grav rănit de o grenadă!

Foto: Imago Images

Articol de Beno David  —  Monday, 09 October 2023

Ben Benjamin (29 de ani) era cu logodnica la o petrecere, când a fost atacat de teroriștii Hamas. Au reușit să fugă în pădure, dar militanții din fâșia Gaza au aruncat cu grenade după ei și au provocat încă o tragedie.

Încă un fotbalist a căzut duminică victimă războiului declanșat în Israel de organizația paramilitară Hamas. Ben Benjamin (29 de ani), de la o echipă din Liga Alef (a treia divizie), grupa de Nord, aflată pe locul al treilea, a fost grav rănit și medicii au trebuit să-i amputeze un picior și l-au operat la celălalt picior pentru a-i scoate schijele împrăștiate de explozia grenadei.

Unui jucător din liga a treia din Israel i s-a amputat un picior, după ce fusese grav rănit de o grenadă

Fotbalistul lui MS Kiryat Yam, în vârstă de 29 de ani, se afla cu logodnica la o petrecere, unde a fost atacat de teroriști. Aceștia i-au urmărit apoi cu motocicletele și au deschis focul asupra lor. 

Benjamin și iubita sa s-au ascuns într-o pădure, dar militanții Hamas i-au descoperit, aruncând asupra lor cu grenade. „Eram 40 de persoane îngrămădite într-un buncăr când ne-au atacat din nou cu grenade. Am fost martorul unor scene oribile, greu de descris. Am văzut corpuri sfârtecate de explozii”, a declarat una din victimele războiului din Israel.

Lior Asulin, fost fotbalist, găsit mort

Nicolas Pareja (stânga) și Lior Asulin (dreapta) se luptă pentru minge în timpul meciului dintre Anderlecht și Hapoel Tel Aviv, din grupa G a Cupei Uefa (2007). Foto: Imago Images

„Tatăl său ar fi anunțat că, în urma noii intervenții chirugicale suferite ieri, Ben și-ar fi pierdut și al doilea picior, înainte de a fi transferat de la Soroka Hospital la Hillel Yaffe Hospital, pentru a fi tratat în continuare”, a scris cotidianul One. 

Duminică, s-a descoperit că un fost fotbalist, atacant la Maccabi Petah Tikva, Hapoel Tel Aviv și Hapoel Be'er Sheva, a fost omorât, corpul său fiind găsit în kibuțul Reim, din imediata apropiere a Fâșiei Gaza.

Lior Asulin, 43 de ani, fusese sâmbătă dat dispărut de familie. A plecat să-și sărbătorească aniversarea împreună cu mai mulți prieteni și, a doua zi după asediul palestinian, acesta nu s-a mai mai întors acasă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.