Liga 1

Se ia de conducătorii lui Dinamo: „Nu înțeleg ce vor fanii”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 09 October 2023

Ion Crăciunescu a comentat situația de la Dinamo și a avut un mesaj pentru Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei doi acționari majoritari ai clubului.

Fostul arbitru și șef al CCA spune că apreciază investiția pe care cei doi au făcut-o în club, dar le cere să aducă mai mulți bani pentru ca Dinamo să revină în lupta pentru supremație în Liga 1.

Ion Crăciunescu, mesaj pentru conducerea lui Dinamo 

„Dinamo a fost într-o stare de incertitudine, nu știi ce îți aduce ziua de mâine. Cu CFR Cluj a obținut e gal excepțional, dar știți ce vrea lumea? Vrea ca Dinamo să se bată cu Steaua pe locul 1. Lumea ca Dinamo să fie cea care a fost. Asta nu înțeleg oamenii ăștia. 

Ei fac eforturi, dar nu sunt suficiente pentru ce înseamnă Dinamo. Eu nu am nimic cu ei, fac un efort, aduc bani de acasă, dar e insuficient. Știți care e treaba? Dinamo are condiții de supraviețuire, nu are condiții să fie pe în primele două sau trei. 

Dinamo are nevoie de transferuri, dar transferurile costă. Nu e ușor, iar oamenii ăștia nu pot. Va fi foarte greu până nu va veni cineva care să poată face asta”, a spus Ion Crăciunescu în emisiunea „Liga DigiSport”.

Important e că suntem singurii care ne-am asumat să salvăm Dinamo în februarie. Lăsăm timpul să judece, o să vedem în timp. Lucrurile nu se pot construi peste noapte. Toată teoria asta că nu sunt bani este falsă. Tocmai făceam un calcul și din martie până astăzi am adus în club 4 milioane de euro. Mi se pare că ritmul este suficient pentru a crea un club puternic.

- Andrei Nicolescu

VIDEO Andrei Nicolescu iese la atac după Dinamo - CFR Cluj: „Sunt nemulțumit de arbitraj”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.