Liga 1

Ciobotariu, după 5 înfrângeri la rând: „Eu trebuie să redresez corabia”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a analizat înfrângerea cu U Cluj, scor 0-1.

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 09 octombrie 2023

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a analizat înfrângerea cu U Cluj, scor 0-1.

Covăsnenii au pierdut al 5-lea meci la rând în Superliga, iar Ciobotariu se teme pentru locul de play-off.

Ciobotariu: „Eu trebuie să redresez corabia”

„A fost un joc echilibrat, nici U Cluj nu a avut ocazii, dar asta nu mai contează. Am venit să scoatem un rezultat pozitiv, am fi făcut asta dacă am fi marcat la 0-0 la ocazia lui Debeljuh.

Când lucrurile nu merg, nu ai nici șansă, nici noroc. E o situație grea. Cei care iubesc această echipă sunt supărați, știm, suntem conștienți. Încercăm să facem totul să ieșim din situația asta. Suntem pe o pantă descendentă, se vede că nu ne iese nimic. 

Trebuie să mai recuperăm din jucătorii indisponibili, pauza asta a venit bine pentru noi. Trebuie să mergem la Iași să câștigăm, pentru că deja ne îndepărtăm de play-off. 

Este adevărat că jucătorii sunt dezamăgiți, supărați, nu mai au moral, încredere în ei, e normal atunci când pierzi 5 jocuri la rând. Avem jucători cu mare experiență, grupul este unit, e format de 2 ani. Nu se pune problema să nu existe unitate. 

Când nu sunt rezultate, toată lumea e supărată, și jucătorii, și conducerea. În ultima perioadă, după meciul de la Craiova, unde au apărut multe probleme medicale, s-a dezechilibrat totul. Cei care jucaseră mai puțin a trebuit să intre. Asta nu înseamnă că nu sunt buni, dar când ai tot lotul la dispoziție soluții, poți să faci primul 11 ideal. Azi am avut 3 copii pe bancă. Eu sunt aici și trebuie să redresez corabia”, a declarat Ciobotariu, la Orange Sport.

VIDEO Dan Nistor decide meciul! Sepsi e în vrie

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.