Altele

„Prințesa războinică” Diana Belbiță, înfrângere dură în UFC » A părăsit cușca plină de sânge

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 10 October 2023

Luptătoarea Diana „Prințesa războinică” Belbiță (25 de ani) a fost învinsă de poloneza Karolina Kowalkiewicz (38 de ani), după o luptă extrem de dură.

În gala UFC Fight Night 229, care a avut loc în Las Vegas, Diana Belbiță a avut parte de o luptă complicată, contra unei adversare mult mai experimentată. 

Kowalkiewicz a avut o prestație solidă, reușind să pareze cele mai multe dintre loviturile Dianei. Poloneza a câștigat meciul prin decizie în unanimitate, cei trei judecători atribuindu-i fiecare dintre cele trei runde. 

La finalul luptei, Diana sângera în urma loviturilor încasate. 

„Zile proaste și ce se mai spune.... Mulțumesc echipei și celor care mă susțin și iubesc necondiționat”, a fost mesajul postat de Belbiță pe Instagram. Adversara i-a lăsat un comentariu scurt: „Ești cea mai tare. Te respect”.

A fost a 8-a înfrângere suferită de Diana Belbiță în carieră. După ce a luptat în diviza RXF, românca a semnat cu UFC, cea mai importantă divizie, în finalul lui 2019, debutând pe 18 octombrie, cu o înfrângere. În UFC, Diana are două victorii și trei înfrângeri.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.