Liga 1

Mihai Stoica, replică după atacul lui Sorin Cârțu: „Foştii fotbalişti nu prea fac asta”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 10 octombrie 2023

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a venit cu replica pentru Sorin Cârțu.

Pe 8 octombrie, după FC Botoșani - FCSB 0-1, fostul președinte al Universității Craiova l-a ironizat pe atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani). Iar Mihai Stoica a venit cu o replică.

Mihai Stoica, replică după atacul lui Sorin Cârțu 

„Când vrei să generezi click-uri, vii cu o chestie d-asta, ieşită din comun. Că doar nu o să spui că e un jucător bun care trece printr-o perioadă dificilă, că nu te citează nimeni. 

Dar dacă vii cu o ironie... Poate pentru unii bună, alţii poate nu o gustă. Eu sunt surprins, pentru că el a fost fotbalist şi, de regulă, foştii fotbalişti nu prea jignesc fotbaliştii”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport

Ce a spus Sorin Cârțu despre Andrea Compagno

 Atacantul italian nu s-a descurcat bine în situațiile de gol cu FC Botoșani pe care le-a avut și nici nu a reușit să combine eficient cu colegii din atac. El însuși fost atacant, Sorin Cârțu l-a urmărit la treabă pe Compagno și s-a amuzat pe seama felului în care a jucat italianul. 

„Am remarcat că FCSB nu a făcut nicio schimbare, Compagno a jucat 90 de minute. E ca-n bancul cu mârțoaga. Știți bancul, nu? Cu ăla care a dus calul la târg și l-a întrebat cineva de ce l-a adus acolo. El a spus «ca să-l fac de râs». Așa și cu Compagno, l-a ținut pe teren ca să-l facă de râs”, a afirmat Sorin Cârțu.

VIDEO Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „Dă declarații șmecherești, viclene, exact ca atunci când era arbitru. E tralala!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.