Nationala

„Vreau la echipa națională!” » Un fost lider al primei reprezentative face anunțul momentului: „Orice antrenor minte când spune că nu e interesat”

+11 Foto
Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul celor de la Oțelul Galați a jucat pentru echipa națională de 134 de ori și a marcat 16 goluri. Foto: Imago

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 11 octombrie 2023

Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul celor de la Oțelul Galați, a jucat pentru echipa națională de 134 de ori între 1991 și 2007 și a marcat 16 goluri. „Neamțul” este cel mai selecționat jucător român din toate timpurile și recunoaște că și-ar dori să revină la lot ca selecționer.

  • Belarus - România are loc pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV

Munteanu a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre următoarele meciuri ale României din preliminariile pentru Euro 2024, cu Belarus și Andorra: 

Suntem la mâna noastră, mai ales că suntem neînvinși în grupă. Cele două confruntări din octombrie sunt accesibile la prima vedere. Și de noi au depins multe meciuri, doar de noi. Meciul cu Anglia, cel cu Portugalia... Mi-aș dori să mă bucur de o calificare.

>

Dorinel Munteanu: „Cine spune că nu e interesat de națională minte!”

Întrebat dacă visul său este să preia naționala României, antrenorul Oțelului n-a stat mult pe gânduri și-a răspuns direct.

Sigur! Orice antrenor minte când spune că nu e interesat de echipa națională! Am o vârstă la care nu sunt nici tânăr, nici bătrân, deci este timp pentru echipa națională.

Deocamdată îmi doresc să trăim acele momente cu o calificare, după aceea mă gândesc și la obiectivele personale. Acum vreau să termin în primele 6 locuri cu Oțelul, apoi fac alte calcule”, a spus Dorinel Munteanu.

4 turnee finalea bifat Dorinel Munteanu cu naționala României: CM 1994 și CM 1998, plus Euro 1996 și Euro 2000

Darius Olaru: „Vreau titlul cu FCSB și la Euro cu echipa națională”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.