Nationala

Gazon „dalmațian” » Gazeta a surprins imagini șocante pe stadionul lui Ujpest, unde România va juca cu Belarus

+16 Foto
Gazon execrabil pe stadionul lui Ujpest, care va găzdui meciul Belarus - România // foto: GSP

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Tuesday, 10 October 2023

Ca și în Kosovo, România va avea parte din nou de un gazon problematic la Budapesta. Partida cu Belarus, de pe stadionul lui Ujpest, se va juca pe o suprafață de joc cu multe probleme.

  • Reporterul Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Programul s-a complicat teribil pentru naționala României după ce Israel și-a amânat meciurile următoare din cauza războiului izbucnit acolo. Bătăi mari de cap pentru Edi Iordănescu, care va avea încă o mare problemă. 

Așa cum s-a întâmplat și în Kosovo, unde a plouat, iar suprafața de joc a fost inundată, România nu va avea parte de un gazon prea „prietenos” nici la Budapesta.

VIDEO. Gazon execrabil pe stadionul lui Ujpest, care va găzdui meciul Belarus - România 

>

Gazeta Sporturilor a ajuns în capitala Ungariei și a surprins câteva imagini aeriene cu suprafața de joc a stadionului „Szusza Ferenc”. Sunt probleme, destul de mari, pentru că se văd porțiuni destul de extinse cu pământ, zone peticite sau unde iarba este foarte rară.

În special extremitățile gazonului sunt cu probleme, acolo se pot observa cele mai mai multe zone fără iarbă. Cei care se ocupă de îngrijire au căutat să peticească sau să pună nisip, însă de la înălțime totul se vede rău. 

Probabil că iarba se va deteriora și mai mult mâine seară, când echipele vor avea antrenamentele oficiale. Din imagini se poate observa că poarta din dreapta este cea la care sunt cele mai multe probleme.

Belarus - România, meci în anonimat

Atmosfera din jurul arenei e una foarte liniștită, nimeni nu știe că aici se va juca joi Belarus - România. Evident, la stadion nu este niciun afiș în acest sens și pentru că partida se joacă fără suporteri. 

Oamenii ce locuiesc în zonă, fani ai lui Ujpest, habar nu aveau în momentul în care au fost chestionați despre meci că aici va avea loc o partidă din preliminariile Euro 2024.

13.500 locuriare Szusza Ferenc Stadium, arenă renovată în 2001 ultima dată

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.