Euro 2024

UEFA a stabilit când se joacă Israel - Elveția » Săptămână „de foc” pentru rivala României, cu 3 meciuri în 7 zile!

Israel - Elveția, reprogramat pe 15 noiembrie // foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 10 octombrie 2023

UEFA a reprogramat meciul dintre Israel și Elveția pe 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de duelul israelienilor cu România.

Joi, pe 12 octombrie, Israel ar fi trebuit să o înfrunte pe teren propriu pe Elveția, liderul grupei I din preliminariile EURO 2024.

Războiul declanșat de gruparea militară Hamas a cauzat amânarea meciului, decizie anunțată duminică seara de UEFA. Între timp, forul continental a și stabilit data la care va avea loc partida, 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de duelul dintre Israel și România.

Israel - Elveția, reprogramat pe 15 noiembrie

Așadar, luna noiembrie va fi „de foc” pentru selecționata din Israel, aflată în luptă cu România pentru locul 2 în grupă și, implicit, calificarea directă la Campionatul European.

Israel va disputa 3 meciuri în decurs de 7 zile în noiembrie, cu Elveția, România și Andorra (pe 21), în vreme ce duelul cu Kosovo, programat inițial pe 15 octombrie dar amânat la rândul lui, a rămas momentan „în aer”.

Foarte probabil, cele două meciuri „acasă” pe care Israel le mai are de jucat în aceste preliminarii, cu Elveția, respectiv România, vor avea loc pe teren neutru.

Tot din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.