Liga 1

Reacția lui Iosif Rotariu, după transferul nepotului său: „L-am sfătuit să meargă la FCSB! Trebuie să accepte criticile lui Becali”

Iosif Rotariu

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 10 octombrie 2023

Iosif Rotariu (61 de ani) recunoaște că l-a încurajat pe Dorin Rotariu (28 de ani) să semneze cu FCSB, deși în trecut a evoluat pentru Dinamo.

Iosif Rotariu crede că stilul său de joc se potrivește cu cel abordat de FCSB și vede această perioadă drept o nouă rampă de la lansare către un club din Europa.

Iosif Rotariu l-a sfătuit pe Dorin să meargă la FCSB

„Dorin a devenit liber de contract, mai avea un an cu Ludogorets, dar s-au înțeles și au reziliat pe cale amiabilă. A venit la Timișoara, au fost tot felul de tatonări, de discuții, dar nu s-a concretizat nimic.

Chiar l-am sfătuit, dacă vrea să vină în România, să meargă la FCSB. E o echipă care se bate la titlu, de la care poate ajunge la națională. Sunt și eu legat, prin trecutul meu, de acest club”, a spus Iosif Rotariu, la Digi Sport.

Iosif Rotariu: „Dorin trebuie să accepte criticile lui Gigi Becali”

„Am o relație specială cu Gigi Becali. I-am spus lui Dorin că există această posibilitate. Nu au durat mult discuțiile, Gigi este un om de cuvânt. Dacă își dorește ceva, se realizează.

Dacă joci bine, nu te critică nimeni. Nu cred că e greu să joace bine din prima. Trebuie să accepte și criticile, să fie puternic. El a avut concurență peste tot, jucători de echipă națională, acceptă concurența. Toate echipele la care a jucat, în afară de Atromitos, au fost campioane (Brugge, Astana, Ludogorets). 

În 4-3-3 se simte cel mai bine în partea dreaptă a atacului, dar poate juca și vârf. E foarte bine din punct de vedere fizic, s-a călit mult, e alt jucător, mai matur, mai puternic, mai echilibrat. A stat 6 ani în străinatate, a dat peste tot felul de antrenori și sisteme. Se va acomoda repede la FCSB.
Iosif Rotariu, despre Dorin Rotariu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.