Nationala

„Mai am un singur prieten adevărat, cu care vorbesc zilnic”. Victor Pițurcă, mărturisire tulburătoare

Victor Pițurcă

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 11 octombrie 2023

Victor Pițurcă (67 de ani) a dezvăluit recent că în momentul de față mai are un singur prieten adevărat.

Victor Pițurcă a fost invitat recent la podcastul „Ameritat cu Nasrin” și a vorbit deschis despre prietenia adevărată, care susține fostul selecționer, este foarte greu să existe. 

Victor Pițurcă: „Doar cu Viorel Păunescu am rămas într-o relație bună”

Victor Pițurcă și-a numit singurul prieten adevărat pe care-l mai are, și anume Viorel Păunescu, fost conducător între 1998 și 2003 la Steaua: „Un prieten adevărat înseamnă să fie ca fratele tău, ca tatăl tău, așa văd eu prietenia. 

Am avut pe parcursul vieții oameni alături de care m-am simțit foarte bine, dar au fost trecători. Singurul cu care am rămas într-o relație este domnul Viorel Păunescu, cu el vorbesc în fiecare zi de câteva ori, cu el mă văd, în el am încredere”.

Pițurcă: „Și cu Cristi Borcea sunt acum prieten”

Pițurcă a vorbit și despre relația cu Cristi Borcea: „El a apărut mai târziu. Da, acum suntem prieteni, mergem la plimbare, îmi povestește multe lucruri. Sigur, e foarte greu să ai un prieten adevărat și nici nu știu dacă există. Poate există”.

Cea mai importantă calificare a fost cea din 2008. Dar prima a fost cea mai dragă. Țineți minte că m-a schimbat Mircea Sandu că au fost niște lucruri între mine și Gică Hagi, iar el a mers pe mâna lui Hagi. N-a fost nimic deosebit, doar că Hagi s-a supărat din cauza unei declarații de-ale mele referitoare la prima de joc pe care urma să o primească fiecare jucător după acea calificare. El se retrăsese, n-a jucat câteva meciuri. În lot erau discuții, aripa mai tânără... Nu vreau să mai revin, dar eu am spus că Gică Hagi nu va primi întreaga sumă și el s-a supărat foarte tare încât nu mai dorea să vină... Eu nu-l consider pe Hagi vinovat, dar l-a determinat pe Mircea Sandu să mă schimbe.
- Victor Pițurcă la Prietenii lui Ovidiu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.