Liga 1

Inteligența Artificială lovește din nou » Messi, Ronaldo, Federer și Nadal, „transportați” în anii '90 + Cum arată retro-Dinamo

+22 Foto
Un nou trend, bazat pe Inteligența Artificială, face furori în această perioadă

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 11 octombrie 2023

Un nou trend, bazat pe Inteligența Artificială, face furori în această perioadă. O aplicație de editare a fotografiilor îi „transportă” pe oameni în anii '90, transformându-le fotografiile în imagini parcă extrase din albumele foto de la finalul liceului.

Printre cei supuși „tratamentului” se numără și o bună parte dintre marii sportivi ai lumii, printre care fotbaliștii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, jucătorii de tenis Novak Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal, dar și piloți de Formula 1 precum perechea Ferrari, Charles Leclerc & Carlos Sainz.

GALERIE FOTO. Versiunile lui Messi, Ronaldo, Djokovic, Federer și Nadal din anii '90

Am adunat o parte dintre fotografiile pe care soft-ul bazat pe inteligență artificială le-a realizat cu aceștia. Pozele pot fi răsfoite în galeria foto de mai jos:

Retro Dinamo

Și jucătorii lui Dinamo au fost „transportați” în anii '90. TribunaDinamo a adus la viață câteva fotografii incredibile cu Bani, Neluț Roșu sau Goncalo Gregorio în prim-plan:

+10 Foto
Costin Amzăr, Dinamo // sursă foto: Instagram @ tribunadinamo

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.