Liga 1

Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 12 octombrie 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Dorin Rotariu (28 de ani) va juca atacant central la echipa roș-albastră.

Extremă dreapta la bază, Rotariu poate acoperi și postul de „vârf”. Becali a anunțat că acolo va juca Rotariu, și se așteaptă ca echipa să marcheze „3-4 goluri pe meci”.

Becali: „Noi duceam lipsă de atacant”

„Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Aveam prea multe ocazii și nu marcam. Atacant nu aveam. Acum, la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri. 

Și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire. De joi va fi la antrenament”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

În 4-3-3 se simte cel mai bine în partea dreaptă a atacului, dar poate juca și vârf. E foarte bine din punct de vedere fizic, s-a călit mult, e alt jucător, mai matur, mai puternic, mai echilibrat. A stat 6 ani în străinătate, a dat peste tot felul de antrenori și sisteme. Se va acomoda repede la FCSB. 

- Iosif Rotariu, despre Dorin Rotariu

Dorin Rotariu, în top 3 la salarii la FCSB

Adus liber de contract, după despărțirea de Ludogorets, Rotariu a semnat un contract valabil pe un an cu FCSB, pe un salariu de 20.000 de euro pe lună, 240.000 pe an.

Asta îl face al treilea cel mai bine plătit jucător din lotul roș-albaștrilor, după Vlad Chiricheș, 400.000 de euro pe an, și Florinel Coman, 360.000 de euro pe sezon.

VIDEO Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „Dă declarații șmecherești, viclene, exact ca atunci când era arbitru. E tralala!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.