Stranieri

Șumudică a dezvăluit clauza specială trecută în contractul cu Gaziantep

Marius Șumudică

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 12 octombrie 2023

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a dezvăluit că va trebui să plătească o sumă de bani clubului în cazul în care retrogradează.

Instalat pe banca turcilor în urmă cu o lună, Șumudică are două înfrângeri și două victorii la Gaziantep. A preluat echipa de pe ultimul loc, 20, iar în acest moment se află pe poziția 17, retrogradabilă, cu 6 puncte.

Șumudică: „Eu și staff-ul trebuie să dăm clubului o sumă de bani dacă retrogradăm”

„Fiecare meci de acolo e pe viață și pe moarte, sunt echipe extraordinar de bune. Orice meci e dificil, mai ales că fiecare echipă are 14 străini și poate folosi opt în teren. Nivelul este ridicat. Au venit și vin în continuare jucători bine cotați.

Pregăteam meciul cu Bașakșehir și am văzut că l-a luat pe Piatek împrumut cu 3 milioane. Este o muncă titanică. Am luat echipa cu zero puncte, am obținut două victorii, am pierdut acum nemeritat, 1-2 (n.r. - cu Istanbul Bașakșehir).

Voi plăti o anumită sumă în cazul în care echipa va retrograda, cum voi primi o anumită sumă, mai mare, în cazul în care echipa se va salva. Nu mi-e frică, știu ce echipă am. 

Eu cu staff-ul trebuie să dăm o sumă de bani dacă vom retrograda, dar nu cred că vom ajunge acolo”, a declarat Șumudică, la Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.