Campionate

Real Madrid și-a „blindat” două dintre staruri » Le-a pus clauze anti-șeici

Federico Valverde și Eduardo Camavinga au semnat pe 5 ani cu Real Madrid. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 12 octombrie 2023

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a prelungit cu Federico Valverde (25 de ani) și cu Eduardo Camavinga (20) până-n 2028, fixându-le clauze de reziliere cifrate la câte un miliard de euro. Este o măsură împotriva cluburilor saudite, foarte agresive în vară pe piața transferurilor.

Real Madrid își ia măsuri împotriva ofensivei saudite pe piața transferurilor. Multipla campioană a Spaniei nu vrea ca vedetele sale să fie atrase de milioanele oferite cu generozitate de șeici, cum s-a întâmplat în vară, și a decis să le „blindeze” cu contracte pe termen lung și clauze de reziliere fabuloase.

Federico Valverde și Eduardo Camavinga au semnat pe 5 ani cu Real Madrid

Cotidianul Marca tocmai a dezvăluit că președintele Florentino Perez i-a prelungit uruguayanului Federico Valverde (25 de ani) acordul scadent în 2027 cu un sezon, până-n 2028. Totodată, i-a mărit salariul și i-a fixat o clauză de reziliere cifrată la nu mai puțin de un miliard de euro.

Eduardo Camavinga, 20 de ani, este un alt jucător esențial al madrilenilor care și-a dat ok-ul pentru reînnoirea contractului. Internaționalul francez a prelungit de asemenea până în 2028, pe mai mulți bani și o clauză de reziliere asemănătoare cu a lui Fede Valverde.

Federico Valverde și Eduardo Camavinga, esențiali în proiectul „noului Real Madrid”

Valverde a fost transferat de galactici în 2016, de la Penarol, pe când avea 18 ani, și a fost lăsat să se acomodeze la RM Castilla și la Deportivo la Coruna, timp de două sezoane, înainte de a fi încorporat la prima echipă. 

Iar acum este considerat o piesă-cheie în proiectul „noului Real Madrid”. La fel, Camavinga, cumpărat de madrileni în 2021, de la Rennes, cu 31 de milioane de euro. 

Federico Valverde și Eduardo Camavinga, esențiali în proiectul „noului Real Madrid”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.