Liga 1

„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere

+20 Foto
Adina Negoiță, în stânga, și nașa Ecaterina Nețoiu, alături de mireasă și Gabriela Firea

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 12 October 2023

Nume grele din lumea sportului au participat în weekend la nunta fiului Gabrielei Firea, Tudor. Fostul selecționer Anghel Iordănescu, sportivele de legendă Gabriela Szabo și Elisabeta Lipă, alături de foști de patroni de cluburi din Liga 1, Borcea, Nețoiu, Negoiță, Copos au fost printre invitați.  

Tudor-Ștefan (28 de ani) s-a căsătorit sâmbătă, la un eveniment care a adunat nume cunoscute din lumea mondenă, dar și din sport. 

Nașii lui Tudor-Ștefan și Evei Emilie, o tânără cu părinți originari din Statele Unite, au fost Gigi Nețoiu, fostul acționar la Rocar, FC Universitatea Craiova și Dinamo, și soția lui, Ecaterina, fost fotomodel, care este cu 30 de ani mai tânără, scrie Liberatea.

GALERIE FOTO. „Boșii” Diviziei A, la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, alături de partenere

+20 Foto
George Copos, alături de soția Elena

Evenimentul a avut loc într-unul dintre hotelurile deținute de George Copos, Athénée Palace. Fostul acționar al Rapidului a fost și el prezent la eveniment, alături de soția lui, Elena, mai tânără cu 20 de ani.

Și Dinamo a „fost reprezentată” la eveniment. Fostul acționar, Cristi Borcea, a venit alături de Valentina Pelinel, iar cei doi au atras toate privirile pe ringul de dans. Un alt nume din istoria recentă a lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a venit și el la petrecere, alături de soția Adina.

Printre invitați s-au mai numărat Gabi Popescu și Crina Abrudan, dar și Gabriela Szabo, alături de Zsolt Gyongyossy, Elisabeta Lipă. Anghel Iordănescu a făcut senzație la microfon, alături de Luminița Anghel, acompaniat de cele două mari atlete.

+20 Foto
George Copos, alături de soția Elena

Gigi Becali, patronul FCSB și nașul cuplului Gabriela Firea - Florentin Pandele, nu a venit la eveniment. A fost prezentă fiica lui, Alexandra, a anunțat organizatoarea evenimentului, Carmen Manu-Ioniță.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.