Nationala

Lăcătuș a „citit” absența lui Florinel Coman: „Nu am nimic cu FCSB, dar...”

Florinel Coman, FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 12 octombrie 2023

Marius Lăcătuș (59 de ani), legendă a Stelei, crede că selecționerul Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman (25) în meciul dintre Belarus și România pentru felul în care s-a descurcat jucătorul lui FCSB la precedentele meciuri ale naționalei.

Un aspect a surprins la echipa de start aleasă de Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus de la Budapesta, titularizarea lui Denis Drăguș (Gaziantep) în banda stângă, acolo unde în ultimele 4 meciuri ale României a fost titular Florinel Coman.

De această dată, extrema stânga de la FCSB a fost lăsată pe banca de rezerve, iar Marius Lăcătuș a „citit” decizia selecționerului Edi Iordănescu. Coman nu a jucat deloc cu Belarus, fiind „sărit” și în momentul schimbărilor din partea secundă. 

Marius Lăcătuș, despre absența lui Florinel Coman din Belarus - România: „Nu a avut cele mai strălucite evoluții”

N-am nimic cu el și nici cu FCSB, dar trebuie să acceptăm că evoluțiile lui Coman la echipa națională n-au fost cele mai strălucite.

Aportul lui în jocul echipei nu a fost mare, probabil de aceea a luat Edi această hotărâre și l-a introdus pe Drăguș, care e într-o formă foarte bună”, a opinat „Fiara” Lăcătuș, conform digisport.ro.

Florinel Coman nu a contribuit decisiv la niciun gol în această campanie de calificare. De fapt, el nu a înscris niciodată pentru România la seniori în cele 9 apariții pe care le are în palmares.

La nivel de club, Coman se laudă cu 5 goluri și 7 assisturi în acest sezon, în 15 meciuri pentru FCSB.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.