Nationala

Răzvan Burleanu a trăit la cote maxime duelul cu Belarus » Imaginile care îi trădează îngrijorarea șefului FRF

+7 Foto
Răzvan Burleanu, în tribune la Belarus - România // foto: GSP

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  joi, 12 octombrie 2023

Răzvan Burleanu (39 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a trăit cu sufletul la gură meciul dintre Belarus și România.

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Prima repriză a duelului de la Budapesta s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat. „Tricolorii” au început mai bine partea secundă, au legat câteva acțiuni percutante, însă au clacat în momentul finalizării sau a ultimei pase.

Răzvan Burleanu, cu sufletul la gură în Belarus - România

Ratările semnate de oameni precum Alibec sau Răzvan Marin i-au ridicat pulsul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, prezent în tribunele stadionului „Szusza Ferenc” din Budapesta.

Imaginile surprise de reporterii GSP sunt elocvente. Burleanu și-a pus mâinile pe față de fiecare dată când „tricolorii” au trecut pe lângă golul izbăvitor.

La câteva minute distanță, președintele FRF a devenit vocal. Cei din delegația bielorusă acaparaseră fondul sonor, astfel că oficialii FRF au început să strige la rândul lor, pentru a-i acoperi pe omologii din tabăra adversă. 

Tot despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.