Nationala

Stoichiță s-a ridicat în picioare și a început să strige spre jucătorii lui Iordănescu » GSP a surprins scenele petrecute în loja FRF

+7 Foto
Mihai Stoichiță, la Belarus - România / Captură GSP Video

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 12 octombrie 2023

Belarus - România. În minutul 88, la o fază în care Belarusul provocase panică în defensiva noastră, vocea lui Mihai Stoichiță a răsunat pe stadionul gol de la Budapesta. Directorul tehnic al Federației, prezent în lojă alături de ceilalți federali, îi îndemna pe „tricolori” la calm!

Naționala noastră a scăpat fără gol la o acțiune periculoasă a ex-sovieticilor, moment în care Stoichiță s-a ridicat în picioare și a urlat spre „tricolori”: „Calm, calm! Mai sunt șapte minute!”.

Recunoscut pentru faptul că nu se poate abține atunci când urmărește meciurile echipelor naționale, Stoichiță a continuat cu indicațiile din lojă: „Vali, pleacă în stânga!”, a strigat în direcția lui Mihăilă. Apoi, a încercat să-l tempereze pe Drăgușin: „Radu, calm! Calm, Radu”!. 

Stoichiță fusese temperat pe durata partidei, însă s-a activat spre final și în prelungiri. La un moment dat, a strigat și în direcția lui Olaru: „Du-te, Darius, la careu!”.

Și Răzvan Burleanu a trăit la cote maxime duelul cu Belarus

Și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a trăit cu sufletul la gură meciul dintre Belarus și România.

Ratările semnate de oameni precum Alibec sau Răzvan Marin i-au ridicat pulsul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, prezent în tribunele stadionului „Szusza Ferenc” din Budapesta.

Imaginile surprise de reporterii GSP sunt elocvente. Burleanu și-a pus mâinile pe față de fiecare dată când „tricolorii” au trecut pe lângă golul izbăvitor.

La câteva minute distanță, președintele FRF a devenit vocal. Cei din delegația bielorusă acaparaseră fondul sonor, astfel că oficialii FRF au început să strige la rândul lor, pentru a-i acoperi pe omologii din tabăra adversă.

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.