Nationala

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

+25 Foto
Ianis Hagi

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 12 octombrie 2023

Silviu Ilie (35 de ani), fost campion al României alături de Oțelul, retras din activitate în 2018, nu l-a menajat deloc pe Ianis Hagi (24), introdus pe teren în repriza a doua a meciului dintre Belarus și România, scor final 0-0.

Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan au fost primii doi jucători pe care selecționerul Edi Iordănescu i-a aruncat în luptă la Budapesta, în minutul 61, cu speranța că aceștia pot contribui la marcarea unui gol izbăvitor.

Silviu Ilie, despre Ianis Hagi: „Dacă nu era copilul lui Hagi, nici liga a 4-a nu prindea”

Nu s-a întâmplat, scorul a rămas 0-0, dar Ianis Hagi s-a ales cu un contestatar în persoana lui Silviu Ilie, fost campion al României alături de Oțelul.

Acesta a scris pe Facebook: „Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”. Mesajul a fost însoțit de emoticoane care au trădat amuzamentul fostului mijlocaș.

Ianis Hagi a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor pentru prestația din Belarus - România.

S-a retras și a devenit frizer

În 2022, Silviu Ilie povestea la GSP Live cum a urmat o carieră diferită, de frizer, după ce accidentările l-au forțat să pună ghetele în cui.

„Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am făcut antrenor de copii sau altceva. După ce m-am lăsat, am așteptat să mă cheme cei de la Oțelul pentru a-mi găsi un loc în club, dar nu m-a căutat nimeni.

Eu, având un salon de înfrumusețare din 2013, am vorbit cu soția și am zis să fac un curs de frizerie ca să văd dacă-mi place.

M-am dus la curs timp de 2 luni, am învățat foarte repede. Și m-a atras. Mi-am renovat salonul și am făcut o cameră separată pentru mine. Am zis că trebuie să fac ceva. A început lumea să vină la mine și mi-a plăcut. Am și un program flexibil, pot pleca oricând dacă am probleme”, relata fostul campion al României.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.