Nationala

După remiza cu Belarus, Mihai Stoica a „luat la țintă” un „tricolor”: „Opriți-vă cu astea! Nu sunt în regulă!” + pe cine cere titular

+25 Foto
România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024. Mihai Stoica a fost nemulțumit de atitudinea lui Denis Drăguș și crede că Olimpiu Moruțan ar merita să fie titular în meciurile viitoare.

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 12 octombrie 2023

România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024. Mihai Stoica a fost nemulțumit de atitudinea lui Denis Drăguș și crede că Olimpiu Moruțan ar merita să fie titular în meciurile viitoare. 

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România
  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Mihai Stoica, după Belarus - România 0-0

„Am pățit ce a făcut Kosovo cu noi. Azi merita să câștigăm, dar nu am reușit să marcăm. Am avut situații foarte bune pe care nu le-am concretizat pentru că ultima pasă nu a fost bună. În prima repriză Bancu îi putea pasa lui Drăguș. În prima repriză, Drăguș a început foarte bine. După aia nimic. L-am văzut și cu cracul la șort ridicat.

Cineva de pe bancă trebuie să îi zică să lase cracul jos. Eu am o mare problemă cu jucătorii ăștia tineri care ba se tund, ba stau cu cracul ridicat. Opriți-vă cu astea! Nu sunt în regulă.

Primele minute ale lui Drăguș au fost bune și ultimele ale lui Moruțan. El de câte ori intră, o face bine. Eu zic că ar merita și el să fie titular! A câștigat niște meciuri. 

Nu mă așteptam ca Florinel Coman să nu intre deloc. Bănuiesc că ceva s-a întâmplat, nu știu. Nu am vorbit cu nimeni de la națională. e normal să nu vorbesc. Nu știu ce s-a întâmplat, pentru că de antrenat s-a antrenat bine. Să fie vreo indispoziție”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mie nu mi-a displăcut Stanciu. Drăgușin, puțin mai nesigur decât înainte. Alibec nu mi-a plăcut, nu vreau să mai văd niciodată la națională, un jucător care dă din mâini! Nu ai voie să te superi, nici măcar pe tine. El bombănea și la schimbare, acolo poți să îl înțelegi. Am crezut că am terminat cu astea
- Basarab Panduru

VIDEO. Momentul intonării imnurilor în liniștea de la Budapeta

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Belarus - România (21:45, Antena 1), Andorra - Kosovo (joi)
  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre Belarus - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.