Nationala

Cel mai realist „tricolor”: „Nu mai există scuze la echipa națională! Ne e ciudă, dar trebuie să ne ridicăm”

+25 Foto
România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024. Andrei Burcă, fundașul „tricolorilor”, a fost mulțumit de de joc.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 13 octombrie 2023

România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024. Andrei Burcă, fundașul „tricolorilor”, a fost mulțumit de de joc. 

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România
  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Andrei Burcă nu a căutat scuze. Spune că terenul nu a influențat prestația și că „tricolorii” nu au nicio scuză dacă ratează calificarea la EURO 2024. 

VIDEO. Andrei Burcă, după Belarus - România 0-0: „Nu există scuze!”

>

„Trebuie să fim realiști. Asta e crucea noastră. Trebuie să luăm 3 puncte cu Andorra, apoi să vedem ce va fi. Nu cred că are cineva ceva să își reproșeze. Doar că nu am reușit să marcăm. Vom munci mai mult să facem partide bune și să câștigăm. 

Nu avem scuze, teren, fără suporteri. Nu mai există scuze la echipa națională! Mereu sunt critici. Și noi ne criticăm, suntem conștienți. 

Sper ca cei din Israel să  își rezolve treburile, e o prostie să începi războaie în anul 2023. Noi vrem să jucăm. Kosovo e un adversar periculos.

Nouă ne e ciudă că am ratat două puncte în această seară. Repet, jocul a fost ok. Le transmit colegilor să țină capul sus. Orice calificare e dificilă. Trebuie să ne ridicăm și să câștigăm”, a spus Andrei Burcă. 

Am remarcat până acum declarația lui Burcă. Asta ar putea să conteze! E important să existe fotbaliști care să își asume un rezultat. A recunoscut că s-a întors norocul
- Mihai Stoica, la Orange Sport

VIDEO. Momentul intonării imnurilor în liniștea de la Budapeta

>

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre Belarus - România: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.