Nationala

Ioan Ovidiu Sabău nu înțelege decizia lui Iordănescu: „Pe el l-aș fi văzut acolo”

Ioan Ovidiu Sabău

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 13 October 2023

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, consideră că Alexandru Chipciu ar fi trebuit convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naționalei cu Belarus (0-0) și Andorra.

  • România - Andorra are loc duminică, de la ora 21:45. meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Ajuns la 34 de ani, căpitanul lui U Cluj e unul dintre cei mai buni jucători ai „studenților” în acest sezon, alături de Dan Nistor. A jucat pe mai multe posturi, de extremă și fundaș dreapta.

În partea dreaptă a apărării l-a fi văzut Neluțu Sabău pe Chipciu la națională, ținând cont de faptul că Rațiu, titular cu Belarus, nu mai jucase deloc de o lună, de la România - Kosovo 2-0.

Ioan Ovidiu Sabău: „Pe Chipciu l-aș fi văzut fundaș dreapta la națională”

„L-aş fi văzut în dreapta pe Chipciu, de ce nu? Dacă Raţiu n-a jucat, Manea e accidentat, Alex ca fundaş dreapta e bun. Sau măcar să fie convocat, să fie acolo. Îmi dau seama cât e de puternic în momentul de faţă. Ceilalţi nu sunt atât de puternici defensiv, adică în duelurile 1 vs. 1 e foarte greu ca cineva să îl depăşească pe Alex. 

E foarte bine pregătit şi arată bine din punct de vedere fizic, e foarte puternic. Nu trebuie să îl cunosc, toți cum arată în momentul de faţă. A jucat cu fotbalişti importanţi din campionatul nostru, cei mai în formă jucători, care când s-au lovit de Chipciu nu au putut să joace împotriva lui. 

Chiar fotbalişti, nu aş vrea să dau nişte nume pentru că nu vreau să îi pun în dificultate. E greu să îl depăşeşti 1 la 1!”, a declarat Neluțu Sabău, potrivit Prima Sport.

Rațiu e singurul fundaș dreapta de bază din lotul lui Iordănescu, cealaltă variantă fiind Deian Sorescu, care la echipa de club joacă mijlocaș lateral.

VIDEO. Adrian Porumboiu a comentat remiza României cu Belarus: „Nu există motive de îngrijorare. Suntem calificați în proporție de 85%!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.