Nationala

Ce au remarcat maghiarii în meciul României de la Budapesta: „O situație interesantă, ținând cont că meciul s-a jucat fără spectatori” + „«Dunele» au râs de jucători”

+25 Foto
Presa maghiară a analizat remiza dintre Belarus și România, scor 0-0, meci din preliminariile EURO 2024 jucat la Budapesta.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 13 octombrie 2023

Presa maghiară a analizat remiza dintre Belarus și România, scor 0-0, meci din preliminariile EURO 2024 jucat la Budapesta. 

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Duelul Belarus - România s-a jucat la Budapesta, pe arena „Szusza Ferenc”. Selecționerul Edi Iordănescu s-a plâns de calitatea gazonului, unul infectat cu larve și „prădat” de ciori în ultimele săptămâni. Presa maghiară a fost cu ochii pe meciul „tricolorilor”.

Ce a scris presa maghiară după Belarus - România 0-0

„Chiar dacă «dunele de nisip» au râs din când în când de jucători, românii au dominat aproape tot meciul. Și-au creat ocazii și e greu de înțeles cum au terminat prima repriză fără gol marcat. Portarul Belarusului a blocat fiecare tentativă.

Repriza secundă a continuat în același mod. Răzvan Burleanu, președintele Federației din România, a fost prezent în loja VIP și a fost evident deranjat de oportunitățile irosite. 

În minutul 67, portarul român a avut o intervenție bună la un șut de la distanță. În acel moment, delegația bielorusă prezentă în tribune a început să strige «Belarus, Belarus».

A fost un duel de la distanță. Din partea cealaltă a început scandarea «România, România». O situație interesantă, ținând cont că meciul s-a jucat fără spectatori”, au notat jurnaliștii maghiari de la Nemzeti.

VIDEO. Edi Iordănescu contrazice declarațiile controversate ale lui Valentin Cojocaru: „Îmi puteți reproșa orice, dar asta nu! Convocările sunt strict decizia mea”

>

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.