Nationala

„Pariul” lui Daniel Pancu, după prima victorie pe banca României U21: „Jucător rar! Reprezintă viitorul fotbalului românesc”

+22 Foto
Selecționerul Daniel Pancu a tras concluziile după prima victorie obținută în campania de calificare pentru EURO 2025, 2-0 împotriva Armeniei U21, în Giulești.

Articol de Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 13 octombrie 2023

Selecționerul Daniel Pancu a tras concluziile după prima victorie obținută în campania de calificare pentru EURO 2025, 2-0 împotriva Armeniei U21, în Giulești. 

  • Naționala pregătită de Daniel Pancu a început cu un eșec campania de calificare la EURO 2025, 2-3 pe terenul Albaniei
  • Din grupa E preliminară mai fac parte Elveția U21, Muntenegru U21, Finlanda U21 și Armenia U21
  • Următorul meci al naționalei U21 este programat marți, 17 octombrie, de la ora 18:00, contra finlandezilor, pe arena din Sibiu.

Daniel Pancu a explicat de ce i-a oferit banderola de căpitan lui Octavian Popescu (20 de ani). Crede că extrema celor de la FCSB poate face în curând pasul spre prima reprezentativă. 

VIDEO. Daniel Pancu, după România U21 - Armenia U21

>

„Cel mai important lucru a fost să obținem cele trei puncte. Suntem fericiți și gândurile noastră zboară către meciul de marți, împotriva unei echipe mult mai bune decât Armenia.

Meciul trecut i-am dat banderola lui Louis Munteanu, astăzi lui Tavi. Sunt jucători de mare talent, care trebuie responsabilizați. Acum îi descopăr și eu. Nu mi-e ușor să-i cunosc în trei antrenamente. 

Reprezintă viitorul fotbalului românesc și o să îi vedeți în cel mai scurt timp la echipa națională”, a spus Daniel Pancu într-o conferință de presă. 

Daniel Pancu a avut și mai multe cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu: 

Eu acum l-am descoperit, în săptămâna asta. Mi se pare și inteligent, și sensibil. Din afară, poate părea că dă dovadă de indolență. Se discută foarte mult despre el. Ba joacă, ba nu joacă, ba se însoară, ba nu se însoară, ba e căpitan. Nu e ușor. În orice moment, cu el în teren se poate întâmpla ceva și jucătorii ăștia sunt rari
- Daniel Pancu, selecționer România U21

Clasamentul actualizat în grupa României U21:

Citește și alte știri despre loturile naționale ale României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.