Nationala

Răducioiu îi contrazice pe Prunea și Gică Popescu: „Sunt împotriva acestor critici nejustificate. Nici noi nu puteam în anumite meciuri”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 14 October 2023

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al Generației de Aur, a avut un discurs în opoziție cu cel al foștilor lui colegi, după egalul României cu Belarus, 0-0.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TV.

Florin Prunea și Gică Popescu au criticat dur echipa națională, la fel ca alți oameni din fotbal, însă Florin Răducioiu are o altă părere. 

Fostul atacant spune că echipa națională trebuie susținută atât timp cât mai sunt șanse la calificare, iar criticile ar trebui să vină doar dacă România nu va fi la Campionatul European.

Florin Răducioiu: „E vorba de calificare. Scopul scuză mijloacele”

„E un pic dezamăgitor, dar eu sunt împotriva acestor critici nejustificate, venite din partea unor foști mari jucători ai naționalei, foști colegi de-ai mei. 

Ei sunt foarte pretențioși, dar trebuie să fim realiști. Și să fim alături de echipa națională, atât timp cât România are șanse de calificare. 

Toată lumea are de câștigat dacă ne calificăm. Și domnul Rotaru, și domnul Becali, și Gică Popescu au nevoie ca naționala să fie la Campionatul European.

Nu văd mari naționale care să joace un fotbal spectaculos și eficient. E vorba de calificare. Scopul scuză mijloacele. Înțeleg pretențiile unor foști jucători, de a câștiga cu Belarus, dar uite că nu s-a putut. 

Nici noi, în anumite meciuri, nu puteam. Asta nu înseamnă că trebuie să distrugem echipa națională și să intrăm într-o polemică inutilă, când echipa are nevoie de susținerea noastră.

 Trebuie să-i lăsăm să-și facă treaba în liniște. Și să ne bucurăm de calificare. Dacă nu se va întâmpla asta, lumea va fi nemiloasă. Și va fi momentul ca toți să se ducă acasă, inclusiv Răzvan Burleanu. Dacă nici acum nu ne duc la EURO, toată lumea să se ducă acasă! Dar să așteptăm verdictul din teren”, a declarat Florin Răducioiu la OrangeSport.

Clasamentul din grupa României

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.