Stranieri

Florin Răducioiu vede un român în Premier League: „Acolo merită, la o echipă precum Chelsea sau Manchester United”

Florin Răducioiu

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 14 octombrie 2023

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani) crede că Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central al italienilor de la Genoa, locul 15 în clasamentul Serie A, va ajunge în viitorul apropiat în Premier League, cel mai puternic campionat al lumii. 

Vineri, publicația italiană Calcio Mercato scriaRadu Drăgușin e dorit de Jose Mourinho (60 de ani) la AS Roma. Florin Răducioiu crede însă că stoperul naționalei ar merita să ajungă la o echipă mai mare. 

Legenda lui Dinamo a dat și două nume: Manchester United și Chelsea, două dintre formațiile puternice din Premier League. 

Florin Răducioiu crede că Radu Drăgușin ar putea ajunge la Chelsea sau Manchester United: „Ar merita o echipă mai mare decât Roma”

„L-aş vedea foarte bine în campionatul Angliei, în Premier League. Cred că acolo merită, peste doi ani. Cred că ar putea să fie pentru el un vis îndeplinit. 

Roma nu mi se pare o echipă mare, iar dacă totul decurge bine, ar merita o echipă mai mare decât Roma, o echipă precum Chelsea, Manchester United

Mourinho nu ştiu cât va mai antrena”, a declarat Florin Răducioiu, conform Orange Sport. 

Crescut de Regal București și Sportul Studențesc, Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în august 2018, în schimbul sumei de 2,1 milioane de euro. 

Torinezii l-au împrumutat, pe rând, la Sampdoria, Salernitana și Genoa. Ultima l-a achiziționat definitiv la finalul sezonului trecut, când trupa din Genova a promovat în Serie A. 

Radu Drăgușin // FOTO: Imago

În acest sezon de Serie A, Radu Drăgușin a fost titular și integralist în toate cele 8 meciuri disputate de Genoa. 

VIDEO. Florin Manea a discutat despre situația lui Radu Drăgușin în Italia: „E foarte apreciat!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.